Claassen Logistics Tilburg

Claassen Logistics Tilburg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn gevestigd in het Evoluon in Eindhoven. Een prachtige en inspirerende locatie waar we u van harte verwelkomen.

Claassen Logistics Tilburg

Claassen Logistics uit Tilburg biedt MKB bedrijven een compleet logistiek dienstenpakket aan: distributie in de Benelux en Europa, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing, E-logistics en oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken.

Claassen heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan, niet alleen in woord, maar zeker ook in daad. Aan de Asteriastraat 8 in Tilburg wordt een hypermodern nieuwbouwcomplex gerealiseerd, bestaande uit kantoor, distributiecentrum en warehouse. De duurzame energievoorziening wordt o.a. voorzien van een Energiedak®.

Claassen werkt met het duurzaamheidssysteem van VTL. Als eerste netwerk van middelgrote distributiebedrijven heeft VTL een door de TüV gecertificeerde Network Carbon Footprint. Daarin is het CO2 gebruik tijdens de transportprocessen en alle andere bedrijfsprocessen meegenomen.

Voor het vervoer tussen de depots Tilburg en Meppel worden twee LZV’s (ook wel ECO-combi’s genoemd) ingezet. Hiermee besparen wij meer dan 30% CO2 uitsoot op dit traject.

Claassen onderneemt meerdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid, steeds gericht op het sparen van het milieu en kosten. Zo worden alternatieve brandstoffen getest en zijn de vrachtwagens voorzien van de meest schone motoren. Onze chauffeurs krijgen jaarlijks een opleiding in het Nieuwe Rijden, met een aanzienlijke brandstofbesparing als resultaat.

Voor meer informatie, ga naar http://www.claassen.nu/nl-NL/Home