Kasteelhof Druten

Kasteelhof Druten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn gevestigd in het Evoluon in Eindhoven. Een prachtige en inspirerende locatie waar we u van harte verwelkomen.

Kasteelhof Druten

Zorggroep Maas & Waal zet zich voor de volle 100 procent voor in voor zo thuis mogelijk wonen. Want juist als mensen ouder worden, willen ze het liefst in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en hun leven zoveel mogelijk inrichten gelijk de voor hen bekende cultuur.

Net zoals tegenover ‘thuis zijn’ het ‘uitgaan’ staat, zo zal tegenover het woongebouw van De Kasteelhof een Uitcentrum komen in combinatie met 30 (huur)serviceappartementen genaamd De Hof. In 2012 is begonnen met de bouw van dit complex. Het Uitcentrum biedt niet alleen plaats aan een restaurant met een voor meerdere doeleinden inzetbare activiteitenruimte en een zaal voor dagbehandeling, maar ook aan dertig (huur)serviceappartementen. Deze serviceappartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. De bewoners van deze voor de verhuur bestemde appartementen wonen hier zelfstandig in de zekerheid dat zij ook gebruik kunnen maken van de zorg en diensten van De Kasteelhof.

In opdracht van zorggroep Maas & Waal wordt in het centrum van Druten, direct naast De Kasteelhof, het nieuwe gebouw De Hof gerealiseerd. In september 2012 werd de eerste paal geslagen door De bouw heeft inmiddels het hoogste punt bereikt en belangrijk deel van dat hoog(s)tepunt is een Energiedak® als onderstreping van de duurzaamheidsambities van de directie. Op donderdag 25 april om 15.00 uur legde de heer van der Zandt, bewoner van De Kasteelhof, met burgemeester van Riswijk symbolisch de eerste steen.

Conform de huidige planning zal het gebouw eind 2013 klaar zijn.