Woonservice Deurne

Woonservice Deurne

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn gevestigd in het Evoluon in Eindhoven. Een prachtige en inspirerende locatie waar we u van harte verwelkomen.

Woonservice Deurne

In de St. Jozefparochie zal een woonservicezone gerealiseerd worden. Een woonservicezone is een woonwijk waarin zoveel voorzieningen en diensten aanwezig zijn dat mensen met een zorgvraag hier (zelfstandig) kunnen blijven wonen. Een woonservicezone bevat een wijksteunpunt voor zorg- en welzijnsvoorzieningen, aangepaste en aanpasbare woningen en een prettige, veilige woonomgeving. Zowel ouderen als gezinnen met kinderen als mensen met een handicap kunnen hier hun (nieuwe) plek vinden.

Duurzaam en comfortabel wonen in de WoonService Zone

Met het oog op de toekomst. Het Duurzaam Comfortsysteem wordt straks in de gehele woonservicezone toegepast. In dit systeem worden speciale technieken gebruikt zoals de warmtepomptechniek met Warmte-Koude- Opslag (WKO). Dit biedt niet alleen groot wooncomfort, maar het is ook zeer milieuvriendelijk en energiebesparend!

In het duurzame concept wordt dankbaar gebruik gemaakt van het Schiebroek Energiedak® om de bodembronnen op temperatuur te houden. Het Duurzaam Comfortsysteem neemt energie op uit de aarde. De warmtepomp zorgt ervoor dat deze energie tot bruikbare temperaturen wordt gebracht. Via de vloer ontvangt u verwarming en koeling wanneer u dit wenst. U kunt dus zelf voor uw eigen woonklimaat kiezen. Een balansventilatiesysteem zorgt continu voor frisse lucht in de appartementen. Bovendien bespaart u met het Duurzaam Comfortsysteem ook veel energie. Kortom: in de woonservicezone woont u prettig, comfortabel en bewust!